LIFEZONE.sk
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
  • Celebrity
  • Entertainment
  • Beauty
  • Culture
  • Fashion
  • Living
    • All
    • Health
    • Travel

    This Year’s Go-To Tropical Vacation Spot Is Baha Mar in the Bahamas

    These Gucci Baroque Sets Are the Ultimate Spring Head-Turners

    Travis Scott Is the Latest Person to Ride the Baggy Cargo Pants Wave

    How to Avoid Avengers:Endgame Spoilers Online

    So This Is ‚Ginger Beer Co‘ Beer and It’s Brewed With Sweet Orange

    10 Shoes to Wear if You Love Walking and Hate Being Uncomfy

    Trending Tags

    • Game of Thrones
    • Avengers:Endgame
    • Billboard
    • Holliwood
    • Music
SUBSCRIBE
No Result
View All Result
LIFEZONE.sk
No Result
View All Result

Ako si pripraviť kelovú polievku s údeným mäsom, recept na bohatý zimný pokrm

by Redakcia LIFEZONE.sk
14. apríla 2024
Reading Time: 2 mins read
Recept

Recept

Zdielať na FacebookuZdielať na Twiiteri

Kelová polievka s údeným mäsom je vynikajúcim pokrmom pre chladné dni, kedy si telo žiada niečo zahrievajúce a sýte. Tento tradičný recept kombinuje výživný kel s chutným údeným mäsom, čo vytvára hlboké a robustné chutné vrstvy. Táto polievka je nielen zasýtiaca, ale aj plná zdraviu prospešných živín, čo ju robí ideálnym jedlom pre každého, kto hľadá útulný a zároveň výživný pokrm.

Ingrediencie

  • 500 g údeného mäsa (napríklad bôčik alebo krkovička)
  • 1 veľký kel, očistený a nasekaný
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na kocky
  • 2 stredné zemiaky, olúpané a nakrájané na kocky
  • 1 liter hovädzieho vývaru
  • 2 stonky zeleru, nakrájané
  • 2 mrkvy, nakrájané na kolieska
  • 2 PL olivového oleja
  • 1 bobkový list
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Čerstvý majorán alebo tymián na dochutenie

Postup

  1. Príprava mäsa a zeleniny: V hrnci na strednej teplote rozohrejte olivový olej a pridajte údené mäso nakrájané na kúsky. Opražte krátko, kým mäso nezačne uvoľňovať arómu. Pridajte cibuľu, zeler a mrkvu a restujte, kým zelenina nezmäkne.
  2. Varenie polievky: Do hrnca pridajte nasekaný kel, zemiaky, hovädzí vývar a bobkový list. Osolte a okoreňte podľa chuti. Polievku priveďte k varu, potom znižte teplotu a nechajte všetko pomaly variť približne 1 hodinu, kým mäso a zelenina nie sú úplne mäkké a chutné.

Podávajte horúce, posypané čerstvými bylinkami. Táto kelová polievka s údeným mäsom je perfektným spôsobom, ako si zahriať v chladných mesiacoch, a je dostatočne výživná na to, aby poslúžila ako hlavný chod na akomkoľvek obedovom alebo večernom stole. Dobrú chuť!

RELATED STORIES

Tanier plný tradičných vianočných koláčikov ozdobených bielou polevou, obklopený vianočnými ozdobami, škoricou a sušenými pomarančmi. Ruka siaha po hviezdičkovom koláčiku.

Jednoduché a lahodné tartaletky, ktoré zvládne každý

LIFEZONE.sk

Zdravý Mikuláš: Domáce dobroty do detských čižmičiek

About Us

We bring you the best Premium WordPress Themes that perfect for news, magazine, personal blog, etc. Check our landing page for details.

Learn more

Recent Stories

  • Rubicon Festival tento rok nebude: Organizátori s poľutovaním oznámili zrušenie podujatia
  • Ako sa finančne pripraviť na koniec leta a začiatok školy aby ste zvládli september bez stresu a nečakaných výdavkov

Categories

  • Aktuálne správy
  • Beauty
  • Celebrity
  • Cestovanie
  • Culture
  • Domácnosť a bývanie
  • Entertainment
  • Fashion
  • Health
  • Hobby
  • Kariéra
  • Kuchyňa
  • Kultúra
  • Living
  • Móda a krása
  • music ZONE
  • Rodina a vzťahy
  • Technológie
  • Titulka
  • Travel
  • WordPress kurzy zdarma
  • Zdravie

Follow Us

Facebook Twitter Instagram

© 2025 LIFEZONE.SK | ISSN 2989-3909

No Result
View All Result
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us