Tieto sušienky s odtlačenou lebkou vyzerajú ako malé umelecké diela – pritom ich zvládne pripraviť každý. Sú krásne chrumkavé, voňavé...
Tieto cupcakes s krvavými očami sú stvorením pre Halloween – kombinujú jemné čokoládové cesto, maslový krém a vrstvu malinového či...
Tento tekvicový cheesecake je dokonalým spojením jesenných chutí a elegantného halloweenskeho vzhľadu. Hodvábne hladká tekvicová plnka na krehkom čokoládovom základe,...
Strašidelne chutné, vláčne a plné čokolády – tieto Halloween brownies sú ideálne na jesenné popoludnie alebo tematickú párty. S ich...
Hokkaido lasagne sú skvelou obmenou klasických lasagní, kde namiesto tradičného mäsového ragú hrá hlavnú úlohu sladkastá tekvica hokkaido. Spojenie krémovej...
Jeseň je ako stvorená na pomalé rána, kedy sa dá vychutnať teplá ovsená kaša, šálka voňavého čaju a čerstvé sezónne...
Ak ste sa už niekedy vrátili z lesa s košíkom plným húb, poznáte ten pocit: najprv eufória, potom panika. Lebo...
Predstavte si to – je 24. december, kapustnica sa už varí, koláče rozvoniavajú, a vy vytiahnete zo špajze jabĺčko také...
Domáca zaváraná zelenina je niečo medzi kuchárskym umením a alchýmiou. Trochu nálevu, trochu trpezlivosti a zrazu máte pohár plný leta...
Víno je ako dobrý vtip – najlepšie chutí, keď sa zdieľa. Ale čo ak otvoríte fľašu, nalejete si len pohár...
Burčiak je fenomén. Nápoj, ktorý chutí ako mladé víno na pol ceste a zároveň ako džús pre dospelých. Pije sa...
Gaštanový cheesecake je elegantný dezert, ktorý spája jemnosť krémového syra s lahodnou sladkosťou gaštanov. Vďaka hladkej textúre a harmonickej chuti...
Predstavte si, že sa po roku tešíte na tie krásne vlašské orechy od babičky… otvoríte pohár a bum! Namiesto orechovej...
Predstav si jeseň, kedy sa dom naplní vôňou pečenej tekvice, škorice a muškátového orieška. Táto tekvicová bábovka je vláčna, voňavá...
Kačacie prsia patria k lahôdkam, ktoré sa často objavujú na sviatočnom stole. V spojení so sladkokyslými jablkami a dusenou kapustou...
Tekvicové rizoto je jedlo, ktoré v sebe spája jemnú sladkastú chuť tekvice a krémovosť pravého talianskeho rizota. Vďaka parmezánu je...
Jablkový závin so škoricou patrí medzi najobľúbenejšie domáce koláče, ktoré nikdy nesklamú. Kombinácia sladkých jabĺk, voňavej škorice a chrumkavého cesta...
Gaštanový medovník je netradičná variácia klasického medovníka, ktorá prekvapí svojou jemnou chuťou. Sladkosť medu sa tu snúbi s krémovým gaštanovým...